Nieuws

Voor de organisatie van dit event hebben 2 organisaties de handen in elkaar geslagen. Scouts Ginderbuiten en lichtstoetgroep De Fiksers mag u vanaf heden in één ademDe Molse 60’ noemen.

Met als leuze Minder is Meer’ zet scouting haar leden en leiding een ecologische bril op:  kiezen voor minder afval en minder verspilling draagt bij aan meer kwaliteit in het leven

Scouts Mol-Ginderbuiten wens al zijn scoutsvrienden een schitterend 2018 !!!

De scouts van Ginderbuiten bestaat 60 jaar. Daarom zal er in 2017-2018 heel wat te beleven zijn. Naast een reünie wordt er een dropping, 60 km wandeling, ... georganiseerd. Ook het populaire KARNABALBAL zal terug nieuw leven ingeblazen worden.

Eindelijk is het dan zover, het nieuwe scoutsjaar komt eraan!

Zaterdag 9 september geven we de aftrap en hopen we weer

wat nieuwe gezichten te mogen verwelkomen!

Ben je geboren in 2012 of eerder?

In 2018 bestaat de scouts van Mol-Ginderbuiten 60 jaar ! En dat moet gevierd worden !

Heb jij nog oude foto's, filmpjes, ... van onze scouts ? Of ben je ooit leider geweest bij onze scouts ?

De leiding is al vollop bezig met de voorbereidingen voor het zomerkamp 2017.
De locatie houden we echter nog even geheim. Maar het zal alvast een zeer bijzondere kampweide zijn ...

Nu onze lokalen voldoen aan de nieuwe brandveiligheidsnormen, kunnen we eindelijk erkend worden als jeugdverblijf.
Wij kijken er alvast naar uit om dit attest in ontvangst te mogen nemen.

Zaterdag 10 september geven we de aftrap en hopen we weer iedereen te mogen verwelkomen!

Het scoutskamp van 2016 komt er weer aan, de leiding heeft er al vast zin in!